• Renovatie

 • WIJ ZORGEN VOOR EEN VLOTTE RENOVATIE VAN UW DAK

  Een goede staat van uw woning staat en valt voor een groot deel met de situatie van het dak. Een droog en stevig dak voorkomt veel andere problemen aan uw woning. Wanneer u een huis koopt waar een grondige renovatie zich aankondigt, kijkt u best ook naar de toestand van het dak. Om dit te renoveren, hebt u aan ons de juiste aannemer op de juiste plaats. Wij renoveren alle daken van particulieren in een brede straal rond Genk.

   

  EEN VOLLEDIGE VERNIEUWING

  Wij komen voor een volledige vernieuwing. Bij een hellend dak breken wij de oude constructie af om daarna opnieuw stevig houtwerk aan te brengen. Ook alle vormen van dakkapellen en dakramen voorzien wij zoals gewenst in uw nieuw dak. Het renoveren van platte daken met koepels behoort eveneens tot onze diensten.

   

  De hellende daken leggen wij dicht met pannen of leien naar keuze van de klant.

  MEER DAN EEN DAK...

  Wij leggen meer dan zomaar een dak. Vanuit onze ervaring en vakkennis gaan wij voor een totaalconcept. Dit betekent dat wij uw dakgoten, afvoerbuizen, lood- en zinkwerken in één moeite aanpakken in combinatie met nauwkeurige isolatiewerken.

   

  Na onze komst beschikt u dan ook over een compleet vernieuwde dakbedekking met alle randvoorwaarden voor een geruste toekomst in uw woning.

  Het renoveren van uw dak begint met ons te contacteren.