• Platte Daken

 • PLATTE DAKEN MET ROOFING OF EPDM

  Na vele jaren van blootstelling aan weer en wind kan het voorvallen dat uw plat dak gewoon op is. Voor een doordachte en snelle oplossing kan u op zo’n moment gerust onze dakwerkers uit Genk inschakelen. Wij komen uw dak inspecteren om de juiste analyse te maken. Wanneer plaatselijk herstellen echt geen optie meer is, leggen wij voor u een nieuw plat dak.

  Bij platte daken breken wij de bestaande constructie veilig en proper af. Wanneer het onderliggende hout ook afgebroken moet worden, regelen wij dit voor u. Daarna installeren wij opnieuw een stevige draagconstructie gevolgd door het aanbrengen van een goede isolatielaag.

  Voor de bedekking werken wij zowel met roofing als epdm van de beste kwaliteit. Ook het voorzien of aanwerken van koepels vormt voor ons geen probleem. De afwerking met waterafvoerbuizen doen wij functioneel zodat er nergens water op uw dak kan blijven staan.

  NIEUWBOUW

  Wij renoveren niet alleen platte daken. Natuurlijk zijn wij uw juiste aannemer voor het leggen van een plat dak op een nieuwbouw. Wanneer uw ruwbouw er staat, zijn wij er om zowel op het plat als het hellende dak een bedekking te leggen die u vrijwaart van alle waterzorgen.

  Platte daken volgens het boekje? Contacteer ons vandaag nog!