• Hellende Daken

 • HELLENDE DAKEN NAAR UW WENSEN

  De investering in een nieuw dak is geen kleine financiële inspanning. Maar wanneer u ons inschakelt, zal u vanaf de eerste dag heel tevreden zijn.

  Tegen een eerlijke prijs krijgt u een dak dat u voor vele tientallen jaren zal geruststellen. Voor hellende daken die vernieuwd moeten worden, regelen wij eerst een nauwkeurige afbraak.

  Voor de opbouw doen wij alle nodige timmerwerken, ook voor de dakramen, en wij voorzien een isolatie die steeds voldoet aan de meest recente normen. Als algemeen dakbedrijf uit Genk bieden wij u een ruime keuze aan dakbedekkingen voor pannen en leien.

  Om het geheel compleet afgewerkt op te leveren, brengen wij de nodige zink- en loodwerken aan met vlot aflopende dakgoten en afvoerbuizen.

  VELE OPTIES

  Wij zijn op de hoogte van alle technieken voor dakwerken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om daken aan de binnenzijde of aan de buitenzijde te isoleren. Ook de materialen voor dakgoten en afvoerbuizen zijn heel ruim. Daarom staan wij ook altijd klaar voor advies op maat. Contacteer ons voor voor informatie.