• Dakbedekking

 • EEN DAKBEDEKKING OP VERSCHILLENDE DAKTYPES IS ONZE TAAK.

  Ons bedrijf uit Genk maakt geen verschil tussen platte of hellende daken. Voor iedere constructies leggen wij de juiste dakbedekking. Wij komen steeds een kijkje nemen op uw dak om samen met u te beslissen welke bedekking de beste keuze is. Uiteraard laten wij de keuze steeds aan u maar u kan altijd rekenen op ons professioneel advies.

   

  Bij platte daken werken wij voor het grootste deel met roofing. Dit is één van de meest betrouwbare technieken en producten om platte daken te leggen op nieuwbouw of om daken te renoveren. Ook het herstellen van platte daken hoort er voor ons allemaal bij. Naast roofing is het ook een optie om een plat dak te bedekken met EPDM. Dit is een laag gevormd uit rubber om op de daken te leggen.

  HELLENDE DAKEN

  Voor hellende daken hebt u bij ons de keuze uit meer dan zomaar een dakpan. De klant kan bij ons kiezen uit meerdere types en kleuren van pannen. Zo kan er gekeken worden naar de best passende pannen bij de rest van de woning maar ook de eigenschappen van iedere pan zijn belangrijk. Voor deze uitleg mag u op ons rekenen. Tot slot zijn er nog leien om uw dak te laten bedekken.

  Alle mogelijkheden om uw dak te laten bedekken, krijgt u door ons nu te contacteren.